ΡΟΛΟΓΙΑ
Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, τα ρολόγια έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι.Τα ρολόγια εκτός από την ιδιότητα να μας υποδηλώνουν τον χρόνο, δείχνουν και τις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής.Τα τελευταία χρόνια τα ρολόγια τοίχου έχουν επικρατήσει στον εσωτερικό χώρο των σπιτιών σαν ένα απαραίτητο αξεσουάρ διακόσμησης.Ετσι εκτός απο την χ...
Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, τα ρολόγια έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι.Τα ρολόγια εκτός από την ιδιότητα να μας υποδηλώνουν τον χρόνο, δείχνουν και τις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής.Τα τελευταία χρόνια τα ρολόγια τοίχου έχουν επικρατήσει στον εσωτερικό χώρο των σπιτιών σαν ένα απαραίτητο αξεσουάρ διακόσμησης.Ετσι εκτός απο την χρηστική τους ιδιότητα αποτελούν και ένα στολίδι για κάθε σπίτι.Στο studio home collection θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ρολόγια τοίχου κατασκευασμένα από διάφορα υλικά αρίστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα

ΡΟΛΟΓΙΑ Υπάρχουν 35 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ

    Τα ρολόγια με το πέρασμα των χρόνων έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ για τους ανθρώπους. Εκτός από τη χρηστική τους αξία, φανερώνουν και το ιδιαίτερο στιλ των ανθρώπων που τα επιλέγουν για να διακοσμήσουν τον χώρο τους. Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν, αλλά ένα ρολόι στο σπίτι πάντα έχει τη δική του θέση. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγαλύτερη προτίμηση στα επιτοίχια ρολόγια που αποτελούν και μέρος της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού. Στο studio home collection μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια τοίχου , μεταλλικά, ξύλινα ή πολυεστερικά. Διαλεγμένα με γούστο και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

  • ΡΟΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ
    Ρολόγια επιτραπεζια μεταλλικα,ξυλινα.
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 35 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 12 από 35 προϊόντα