ΕΠΙΠΛΑ
Τα έπιπλα αποτελούν την καρδιά ενός σπιτιού.Η κατάλληλη επιλογή των επίπλων είναι προυπόθεση ώστε ο κάθε χώρος να είναι απόλυτα λειτουργικός.Οι τάσεις αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, άλλοτε πιο minimal άλλοτε πιο vintage και άλλοτε ένας συνδυασμός παλιού με καινούργιου.Το studio home collection σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα απο έπιπλα κατάλληλα γι...
Τα έπιπλα αποτελούν την καρδιά ενός σπιτιού.Η κατάλληλη επιλογή των επίπλων είναι προυπόθεση ώστε ο κάθε χώρος να είναι απόλυτα λειτουργικός.Οι τάσεις αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, άλλοτε πιο minimal άλλοτε πιο vintage και άλλοτε ένας συνδυασμός παλιού με καινούργιου.Το studio home collection σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα απο έπιπλα κατάλληλα για καθε γωνιά του σπιτιού σας.Κονσόλες εισόδου,τραπέζια σαλονιού,συρταριέρες,πολυθρόνες,σκαμπώ,γραφεία αρίστης ποιότητας και κατασκευής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα

ΕΠΙΠΛΑ Υπάρχουν 39 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ

    Τα έπιπλα υπάρχουν από τα αρχαία χρόνια και την αρχική τους μορφή τη συναντάμε κυρίως στους Ανατολικούς λαούς. Στην αρχαιότητα ήταν προνόμιο των βασιλιάδων. Τα έπιπλα κατά το πέρασμα των χρόνων υπηρετούσαν κάθε φορά την τάση της μόδας που επικρατούσε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

    Κλασικά, μοντέρνα, vintage, minimal, είναι διάφορες κατηγορίες επίπλων που μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε σπίτι. Κονσόλες για είσοδο, τραπέζια σαλονιού, κομοδίνα για κρεβατοκάμαρα, πολυθρόνες, σκαμπό, καρέκλες και άλλα πολλά μικροέπιπλα σας περιμένουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Διαλεγμένα με γούστο από τους ανθρώπους μας που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε για ένα ζεστό και όμορφο σπίτι. 

  • ΚΟΝΣΟΛΕΣ-ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ-Κ...
  • ΣΚΑΜΠΩ-ΤΑΜΠΟΥΡΕ-ΠΟΛΥΘΡ...
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 39 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 12 από 39 προϊόντα